Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2013. január 2., szerda

Enchanted Glen, az új farm !


Mi mással is kezdhetnénk az új évet, ha nem egy új farmmal ( igen, már mondták, hogy eléggé morbid a humorom :D ) Szóval, ha minden igaz, bár hivatalos megerősítést még nem láttam, de az egyik legnagyobb és leghitelesebb külföldi farmos oldal szerint, már akár a jövő héten meg is érkezhet az early acces, vagyis meg lehet venni potom 45 Farm Cashért az előjogot a farmhoz. Az ingyenes változat, vagyis mindenki számára elérhetően az early acces megérkezése után 1 héttel nyílik ki a lehetőségek tárháza, vagyis utazhat át a legújabb farmra :) Az előzetesek alapján a tündérek világába kalauzol el bennünket Zynga :) Most erre mit is mondjak? talán azt,hogy rosszabb is lehetett volna a választás.



 Utazás során az alábbi képben gyönyörködhetünk :)


Egy kis előzetes az új farmról, amely, így első látásra eléggé jópofának és ötletesnek tűnik :) Az early acces megvásárlásával rögtön hozzá is juthatunk a farmhoz és bónusz ajándékot is kapunk.




Egyelőre ennyi információ áll rendelkezésünkre az új, Enchanted Glen farmról, de amint többet tudunk róla, jelentkezünk az újdonságokkal.

Sziporka

(forrás: The Dirt Farmer)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.